Mnenja strank

Melina T.: “Dobro je opravil svoje delo. Zelo je fleksibilen, res se maksimalno trudi ustreči. Z veseljem priporočam!”

Franc K.: “Vse v redu. Res lepo narejeno, pobarvano. Bi ga priporočil, seveda!”

Tanja P.: “Pohvalila bi zavzetost ponudnika in dober odnos do dela. Priporočam!”

Miha K.: “Vse je bilo v redu, z opravljenim delom sem bil zadovoljen. Priporočam g. Zupančiča naprej!”

Jože B.: “Držal se je roka. Korekten! Bil je zelo priden! Sem ga tudi že priporočil naprej in še ga bom!”

LAMBDA Stanislav Z. s.p.: “Odzivnost in kooperativnost pri dogovarjanju, sta bila odločilna pri izbiri. Bila sem zadovoljna z opravljenim delom. Absolutno ga priporočam naprej!” 

Marija Š.: “Ponudnik se je držal dogovora, tako glede roka izvedbe, kot glede cene. Na koncu je tudi zelo lepo počistil za seboj. Ga priporočam!”

Marija R.: “Sem bila zadovoljna, vse je bilo v redu! Z veseljem ga tudi priporočim naprej.”

Robert V.: “Celotna izvedba je bila vrhunska! Kvalitetno narejeno, vse v skladu z dogovorom.”

Slovenijales Trgovina Nepremičnine d.o.o.: “Vse je bilo tako, kot mora biti.”

Matej G.: “Brez pripomb! Zelo sem bil zadovoljen z opravljenim delom. Priporočam!”

Andrej G.: “Mojster, ki je vreden vsega zaupanja, spoštovanje dogovorjenega in vsekakor odlično opravljeno delo. Ocenili bi ga z najvišjo možno oceno. Vsa pohvala!”

Urška J.: “Zelo zadovoljni z izbiro. Spoštovanje rokov in dogovorjenega, vsekakor najboljša ocena.”

Jitka H.: “Že sam ogled me je prepričal, kot edini je takoj razpisal ponudbo in povedal realno ceno. Za vsak zid je temeljito pogledal in ocenil, kaj vse bo treba. Šlo je za prenovo sten starega stanovanja, delo je bilo opravljeno profesionalno in natančno. Obseg del se je med delom povečal in s tem tudi cena, vse po dogovoru. Vesela sem, da obstajajo pošteni mojstri, ki jim gre za kvalitetno narejeno delo in zadovoljstvo stranke in še bolj vesela sem, da smo ga našli.”

Miran G.: “Zelo sem bil zadovoljen. Drži se dogovorjenega roka. Tudi pospravijo. Odlično delo!”

Infin d.o.o.: “Priporočam! Gospod Zupančič se je na naše povpraševanje hitro odzval, bil je tudi zelo prijazen. Zelo sem zadovoljna.”

Borut P.: “Prijazen, drži se roka, ugodna cena. Ga priporočam!”

Nataša Z.: “Odličen je! Prijeten, komunikativen, drži se dogovorjenega termina, vse zaščiti in pospravi. Zelo sem zadovoljna!”

Darja P.: “Redko najdeš izvajalca, ki je tako zelo zanesljiv. Delo je bilo zaključeno še pred dogovorjenim rokom, vedno je bil točen, poleg tega mi je tudi znal svetovati. Delo je bilo opravljeno še boljše, kot sem si zamislila. Smo zelo zadovoljni, zagotovo ga bomo še najeli. Toplo priporočam tudi drugim.”

Rudolf  V.: “Zelo priden, prijazen, prišel je točno, delo je opravil v postavljenem roku. Res ga moram pohvaliti!”

Tanja K.: “Vse je bilo, kot dogovorjeno. Smo zelo veseli in zadovoljni. Delo je zaključil en dan prej. Tudi naslednjič, ko bomo belili, se bomo obrnili na njega. Priporočamo!”

Matjaž J.: “Priporočam naprej, res je korekten, zelo natančen, zaupanja vreden mojster. Bilo je točno tako, kot smo se odgovorili. Res nimam pripomb!”

Gregor K.: “S podjetjem sem bil zelo zadovoljen. Gospod se je držal dogovorjenega, delo je bilo zaključeno še pred rokom. So zelo pridni, za sabo so tudi lepo pospravili. Zagotovo jih priporočam naprej.”

Meta D.: Super, super! Zelo sem bila zadovoljna! Glede na ostale ponudnike je imel dobro ceno, zelo je prijazen, odziven, natančen, res je dobro opravil svoje delo!”

Jožica Z.: Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in dogovorjene cene.”

Matej K.: Super izkušnja! Zelo, zelo sem bil zadovoljen z g. Jankom. Roka se je držal, ker je bilo res zelo na ‘knap’. Priporočam ga vsakemu, res z veseljem!”

Maja T.: Gospod se je zelo trudil, delo je tudi bilo opravljeno kot dogovorjeno. Ga lahko pohvalim, seveda. Zmotilo pa me je, da je bilo veliko preveč porabljenega materiala. Sicer sem sama tudi malo bolj zahtevna, ampak še vedno sem mnenja, da bi bilo lahko porabljenega manj materiala.”

Anela B.: “Ponudnik je kakovostno opravil svoje delo v dogovorjenem roku. Navkljub zahtevnejšemu delu od pričakovanega ni spreminjal cene. Brez pripomb, priporočam.”

Janja B.: “Držal se je rokov, odzival se je na telefon, pospravil za sabo…”

Tjaša P.: “Pohvalim lahko natančnost, vestnost, vse je bilo pospravljeno, počiščeno, vso pohištvo na svojem mestu. Delo je bilo opravljeno v roku, bi lahko rekla, da do minutke natančno. Podjetje z veseljem priporočim naprej!”

Katja H.: “Sem bila zadovoljna, vse je bilo v redu. Čopič Dekor priporočam naprej!”

Brigita Ž.: “Superca! Vse je bilo prepleskano v dogovorjenem roku. Cena – super! G. Zupančiča priporočam naprej!”

Mitja S.: “Zelo, zelo zadovoljen! Pohvalim lahko fleksibilnost, natančnost pri izvedbi del. Absolutno priporočam naprej g. Janka, sem bil zelo zadovoljen!”

Igor V.: “Pohvalili bi odzivnost in točnost.”

Jana P.: “Hiter odziv, drži se dogovorov in rokov, delo opravljeno profesionalno, končno eden, ki mu ni treba neprestano dihati za ovratnik, da je narejeno. Prijetno presenečena, da nisem slišala niti enega izgovora in izmikanja. Pridružujem se mnenju ostalih in vsekakor priporočam. Gospod Janko je prava izbira.”

Zdenka F.: “Zelo lepo me je presenetil. Vidi delo, kar me res preseneča, glede na to, da je mlad. Za seboj je vse počistil in tudi prej že vse zaščitil. Vsekakor ga bom priporočila vsem in zagotovo ga bom še poklicala za kako delo! Vse pohvale!”

Marta S.: “Dovzetnost pri upoštevanju želja. Vse lepo počistijo za seboj. Izjemno prijazni in spoštljivi, tako da sem bila zelo pozitivno presenečena. Niti ena stvar me ni zmotila. Vsekakor bi ga priporočala ostalim!”

Anja B.: “Zelo sem bila zadovoljna! Pohvalila bi komunikacijo, fleksibilnost, držal se je dogovorjenega termina, delo je bilo profesionalno opravljeno in hitro. Zelo se nam je mudilo vseliti v hišo in g. Janko je pokazal ogromno razumevanja. Absolutno ga priporočam naprej!”

Boris M.: “G. Zupančič je delo opravil hitro in dobro. Z delom je pričel v dogovorjenem času. Po končanju del je za seboj tudi pospravil. Vsekakor priporočam!”

Comments are closed